Etimesgut Belediyesi’nden oyuncu adaylarına “tayt” şartı

Etimesgut Belediyesi, Kent Tiyatrosu kuruyor. Başvuruları kabul edilen 306 vatandaş tek tek sınava alınıyor. Sınavlara Başkan Erdal Beşikçioğlu bizzat katılıyor. Adayların sınava “üst ve alt vücudu saran tayt vb. spor kıyafetlerle gelmeleri” gerekiyor.

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu yönetimindeki Etimesgut Belediyesi, Kent Tiyatrosu kuruyor. Temelleri atılan Etimesgut Kent Tiyatrosu’nun oyuncuları halk arasından seçiliyor.

306 ADAYIN BAŞVURUSU KABUL EDİLDİ

Tiyatro oyunculuğu için başvuru süreci sona erdi. Başvurular arasından 306 isim Etimesgut Kent Tiyatrosu sınavına katılmaya hak kazandı.

Sözkonusu 306 aday 4 aşamalı sınavdan geçiyor. 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezi’nde 24 Temmuz’da başlayan sınavlarda adaylar performanslarını sergiliyor, jüri üyeleri izleyip oy kullanıyor. Başarılı bulunan adaylar bir üst sınava girmeye hak kazanıyor.

JÜRİ ÜYELERİ ARASINDA BEŞİKÇİOĞLU DA VAR

Jüri üyeleri arasında kendisi de ünlü bir tiyatro oyuncusu olan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu da yer alıyor. Beşikçioğlu, adayların performanslarını dikkatle izlerken, yorumlarda bulunabiliyor.

VÜCUDU SARAN TAYT ŞARTI

Bu arada, Belediye tiyatro oyunculuğu sınavlarına “üst ve alt vücudu saran tayt ve benzeri spor kıyafetlerle gelinmesini” şart koşuyor. Belediye’den yapılan açıklamada “Sınava üst ve alt vücudu saran (tayt vb.), spor kıyafetlerle gelinmesi gerekmektedir” deniliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Erdal Beşikçioğlu, köpekleri Etimesgut Belediyesi’nde işe alacak
Etimesgut Kent Tiyatrosu oyunculuk sınav sonuçları açıklandı

Belediyeler Haberleri