Altındağ Kadın Merkezleri’ne kayıtlar başlıyor

Altındağ Belediyesi’nin kadınlara özel olarak 110 ayrı branşta açtığı kurslar için başvurular başlıyor. Tamamı ücretsiz kurtlara son başvuru tarihi 20 Eylül.

Altındağ Belediyesi’nin Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri’nde yeni döneme sayılı günler kaldı. 24 ayrı adreste hizmet veren Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri’nin yeni dönemine başvurular 28 Ağustos’ta başlıyor. Kurslara başvurular 20 Eylül’de sona eriyor.

ARAPÇA, İNGİLİZCE, OSMANLICA

Altındağ Belediyesi’nin kadınlara özel olarak 110 ayrı branşta açtığı kurslar Dil, Spor, Entsrüman, Genel ve Koro kurslarından oluşuyor. Dil Kurslarında kadınlara Arapça, Osmanlıca ve İngilizcenin yanı sıra işaret dili eğitimi veriliyor.

TİYATRO, TAKI, KUMAŞ BOYAMA...

Genel Kurslar ise tiyatrodan bilgisayara, takı tasarımından kumaş boyamaya kadar geniş bir yelpazeden oluşuyor.

HEDEF MESLEK EDİNDİRME

Altındağ Belediyesi’nin kadınlara özel olarak açtığı kurslarda meslek edindirme ve hobi edinme hedefleniyor. Altındağ Belediyesi’nden yapılan duyuruda “Üreten Altındağlı kadınlar için yeni dönem kurs kayıtları başladı. Altındağ Belediyemize bağlı 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezimizde, 110 farklı branşta ücretsiz meslek edindirme ve hobi kursuna kayıt olmak için merkezlerimize başvuru yapabilirsiniz. Kayıt olun, siz de hayatı değişen Altındağlı kadınların arasında yerinizi alın” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Altındağ'da ziyafet: 4 çeşit menü 90 liraya satılıyor
“Altındağ’da köpek katliamı” yalanına kendileri de inanmamış: İtlaf falan yok
Altındağ'da kreş ücretlerine ağır zam: Vatandaş ne yapacak?

Belediyeler Haberleri