15 Temmuz’u es geçen Etimesgut Belediyesi, Aşure Günü’nü unutmadı

Tasarruf tedbirleri gerekçesiyle 15 Temmuz’da anma etkinliği yapmaması tartışma konusu olan Erdal Beşikçioğlu yönetimindeki Etimesgut Belediyesi, Aşure Günü münasebetiyle konser programı düzenledi. Programda Sabahat Akkiraz konser verecek.

Tasarruf tedbirleri gerekçesiyle 15 Temmuz’da anma etkinliği yapmaması tartışma konusu olan Erdal Beşikçioğlu yönetimindeki Etimesgut Belediyesi, konser programı düzenledi.

SABAHAT AKKİRAZ KONSER VERECEK

Etimesgut Belediyesi’nin düzenlediği “Muharrem Ayı Anması ve Aşure Programı”nda Sabahat Akkiraz konser verecek. Program 19 Temmuz Cuma günü Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Saat 19.00’da başlayacak program kapsamında önce aşure ikramı yapılacak. Ardından sanatçı Sabahat Akkiraz konser verecek. Gecede Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun da bir konuşma yapması bekleniyor.

Sabahat Akkiraz konseriyle ilgili olarak belediyeden yapılan duyuruda “Tüm halkımız davetlidir” denildi.

15 TEMMUZ KARARI TEPKİ ÇEKTİ

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun başkanlığını yaptığı Etimesgut Belediyesi, 15 Temmuz’da herhangi bir anma programı yapmama kararına gerekçe olarak tasarruf tedbirleri ile Valilik ve Kaymakamlık tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenecek olmasını göstermişti.

Belediye karar metninde şöyle denilmişti: "Belediye Meclisinin 03/06/2024 tarih ve 181 sayılı kararı ile Komisyonlarımıza müşterek havale edilen işlemli dosya incelendi. Konu üzerinde yapılan inceleme ve görüşmeler neticesinde; '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri' ile ilgili olarak Valilik ve Kaymakamlık tarafından çeşitli etkinlikler düzenleneceğinden Belediyemizce herhangi bir etkinliğin yapılmayacağı Komisyonlarımızın 28/06/2024 tarih ve müşterek 22 sayılı raporu ile uygun görülmüş olup raporumuz Yüce Meclis'in görüşüne arz olunur.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Belediyeler Haberleri