Enver Demirel kahrından ölebilir! Beşikçioğlu'nun hareketlerine anlam veremiyor

Enver Demirel’in, Etimesgut Belediye Başkanlığını kaptırdığı Erdal Beşikçioğlu’nun dansları karşısında “kahrından ölebileceği” yorumları yapılıyor. MHP’li Demirel’in, Beşikçioğlu’nun sergilediği hal ve hareketleri şaşkınlıkla takip ettiği ifade ediliyor.

31 Mart seçimlerinde en büyük sürpriz Etimesgut’ta yaşandı. Cumhur İttifakı’nın adayı MHP’li Enver Demirel, CHP adayı oyuncu Erdal Beşikçioğlu karşısında hiç ummadığı bir yenilgiye uğradı.

BÜYÜK FARK YEDİ

Ve bu yenilgi 1-2 puanla da değil, yaklaşık yüzde 24 farkla oldu. CHP adayı Erdal Beşikçioğlu yüzde 56 oy alırken, MHP’li Enver Demirel yüzde 32’de kaldı.

Enver Demirel, seçim sonuçları karşısında büyük şok yaşadı. Demirel’in yakın çevresinden edinilen bilgilere göre, böyle bir sonucu hiç beklemiyordu.

ANKETLER AKSİNİ SÖYLÜYORDU

Kaybetmesi çok büyük sürpriz oldu Demirel için. Son iki dönemdir Etimesgut’ta belediye başkanlığı yapan Demirel, ilçeye kazandırdığı dev sosyal tesislerle taktir topluyor, yeni bir döneme garanti gözüyle bakıyordu. Nitekim 31 Mart seçimlerine 10 gün kala yaptırdığı ankette seçimleri açık ara bir farkla kazandığı ifade ediliyordu.

PROJE AÇIKLAMADI, OYNADI

Seçim meydanlarında Demirel, yeni sosyal tesisler vaat ederken, rakibi CHP’li Erdal Beşikçioğlu hiçbir proje açıklamıyor, her fırsatta Ankara havası oynuyordu. Demirel’in bu manzara karşısında yakın çevresine “Etimesgut halkı bu adayı mı seçecek, hiç ihtimal vermiyorum” dediği belirtiliyordu.
Ne Demirel’in ne de anketlerin dediği çıktı; 31 Mart’ta seçimi açık ara farkla CHP adayı Erdal Beşikçioğlu kazandı.

DANSIYLA GÜNDEMDE

Beçikçioğlu, Etimesgut Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra ilk sınavını 23 Nisan ve 19 Mayıs milli bayramlarında verdi. Beşikçioğlu özellikle 19 Mayıs kutlamaları kapsamında organize ettiği Melek Mosso konserinde dans etmesiyle hayli dikkat çekti. Beşikçioğlu’nun dansı ülke genelinde gündem olurken, Enver Demirel’in bu görüntü karşısında büyük şaşkınlık yaşadığı öğrenildi.

Beşikçioğlu'nun hal ve hareketlerini, yönetim tarzını anlamakta zorlandığı vurgulanan Enver Demirel’in yakın çevresinde “Demirel bu görüntüler karşısında kahrından ölecek bu gidişle” esprilerinin yapıldığı ifade ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri