Köpek yüzünden kaza yaptı: 3 can gitti!

Sokak köpekleri yüzünden bu kez de Balıkesir Edremit’te 3 can birden gitti. Aniden önüne çıkan sokak köpeğine çarpmamak için manevra yapan sürücü kontrolü kaybedip kamyona çarptı…

Ülkemizde başıboş sokak köpeği sorunu günden güne büyüyor. Sokak köpekleri insanlara saldırmalarının yanı sıra trafikte ilerleyen araçlar için de büyük bir tehdit oluşturuyor.

Sokak köpekleri yüzünden bu kez de Balıkesir Edremit’te 3 can birden gitti. Balıkesir Edremit-İzmir karayolunda bir otomobilin kamyona çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, kazanın sokak köpeği yüzünden meydana geldiği anlaşıldı.

ANİDEN ÖNÜNE KÖPEK ÇIKTI

Son dakika haberine göre, 10 F 0501 plakalı otomobil Balıkesir Edremit -İzmir karayolunun Öğretmenler Mahallesi mevkiinde seyir halinde iken, aniden önüne çıkan sokak köpeğine çarpmamak için yön değiştirince kaza yaptı.

KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN…

Otomobil sürücüsü aniden önüne çıkan sokak köpeğine çarpmamak için manevra yapınca, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve önce kaldırıma ardından da yan yolda ilerleyen 10 AEK 163 plakalı kamyona çarptı.
Sokak köpeğinin neden olduğu kazada, 4 kişinin olduğu otomobilden 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yaşam Haberleri