İzmirli Hacer’in son mesajı ortaya çıktı: Annesine atmış

İzmir Karabağlar’da eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürülen 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp’in son mesajı ortaya çıktı.

İzmir Karabağlar’da yaşanan ve Türkiye’nin konuştuğu kan donduran cinayette yeni bir detay ortaya çıktı.
Henüz 15 yaşındaki Hacer, kendisiyle aynı yaştaki eski sevgilisi tarafından tam 120 bıçak darbesiyle öldürülmüştü. Olay, bayramdan bir gün önce yaşanmıştı.
15 Haziran 2024 tarihinde İzmir’in Karabağlar ilçesinde 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp'in eski erkek arkadaşı tarafından 120 bıçak darbesiyle vahşice katledilmesinin ardından yeni bir detay ortaya çıktı. Hacer'in annesine yazdığı son mesaj, görenleri adeta kahretti.

KATİLİN İLK İFADESİ

Olay yerinden kaçan cinayet şüphelisi U.E.Y., Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalandı. Şüphelinin ilk ifadesinde, eski sevgilisi olan Hacer’i kendisini aldattığı için defalarca bıçakladığını ve kaçarken suç aleti bıçağı ve Çetinalp’in cep telefonunu da yanı aldığını söylediği öğrenildi. 15 yaşındaki katil zanlısı emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SON MESAJI ANNEYE

Eski sevgilisi tarafından katledilen Hacer Çağla Çetinalp'in öldürülmeden 3 saat önce saat saat 15.45'te annesine "merak etme" yazılı bir mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Annesi ise kızına o saatten sonra bir daha ulaşamadı.

DEFNEDİLDİ

Hacer için İzmir'in Bayraklı ilçesinde bulunan Gümüşpala Camii’nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Öldürülen genç kızın cenazesi, namazın ardından gözyaşları arasında Doğançay mezarlığına defnedildi. Çetinalp’in cenazesinde anne Kadriye Kaya, baba İ.U.Ç., arkadaşları ve yakınları yer aldı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri