Hatay Kebap ve Künefe Festivali AKM’de başladı

Ankara Hatay Gastronomi Günleri başladı. Hatay Kebap ve Künefe Festivali 2 Haziran’a kadar sürecek. AKM’deki festivalde Hatay künefesinden dönerine yöresel birçok ürün başkentlileri bekliyor.

Ankara Hatay Gastronomi Günleri Kebap ve Künefe Festivaline ev sahipliği yapıyor. Başkent Millet Bahçesi’nde (AKM) düzenlenen fuarda Hatay’ın yöresel onlarca ürünü başkentlileri bekliyor. Hatay künefesinden dönerine, humusundan biberli ekmeğine birçok ürünün bulunacağı stantlar sabah saat 10’dan akşam saat 20’ye kadar açık olacak. Fuar ziyaretçilerini 2 Haziran’a kadar ağırlamaya devam edecek.

YÖRESEL LEZZETLER BAŞKENTLİYLE BULUŞUYOR

Başkent Millet Bahçesinde düzenlenen Ankara Hatay Gastronomi Günleri Kebap ve Künefe Festivali 2 Haziran’a kadar başkentlileri bekliyor. Sabah saat 10.00 ve akşam saat 20.00 arasında ücretsiz gezilebilecek festivalde Hatay künefesinden dönerine, humustan biberli ekmeğe birçok ürün bulunuyor. Bununla birlikte Hatay'ın Kebap çeşitleri, zeytinyağı, salçası, sürkü ve kabak tatlısı da festivalde başkentlilere sunulacak.

ANKARA HATAY GASTRONOMİ GÜNLERİNE NASIL GİDİLİR?

Başkent Millet Bahçesi’ne; Kızılay’dan metroya binilip Atatürk Kültür Merkezi durağında indikten sonra kısa bir yürüme mesafesiyle ulaşılabilir. Aynı zamanda 297 numaralı EGO otobüsleri ile 202, 254, 289 numaralı EGO otobüsleri de Başkent Millet Bahçesi’nde durakları bulunmaktadır. Keçiören yönünden gelecek vatandaşlar ise 266 numaralı EGO ile Dışkapı mevkiine ulaştıktan sonra 267 ve 285 numaralı EGO otobüslerini kullanarak ulaşım sağlayabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri