Avrupa Birliği, Ankara'daki büyük konsere hazırlanıyor

Ankara'da müzikseverler, 14 Eylül Cumartesi günü Bilkent Odeon'da düzenlenecek Senfonik Sonbahar Konseri ile unutulmaz bir müzik ziyafetine tanıklık edecek.

Ankara'da müzikseverler, 14 Eylül Cumartesi günü Bilkent Odeon'da düzenlenecek Senfonik Sonbahar Konseri ile unutulmaz bir müzik ziyafetine tanıklık edecek. Özel etkinlik Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu'nun katkılarıyla gerçekleşecek.

Konserin yıldızı pop, caz ve klasik müziğin başarılı ismi Barbaros olacak. Türkiye’nin en başarılı ses sanatçılarından biri olan Barbaros, geniş repertuvarı ve sahne performansıyla dikkat çekiyor. Ona dünyaca ünlü konuk sanatçı Cecilia Krull eşlik edecek.

Cecilia Krull dünya çapında büyük yankı uyandıran La Casa De Papel dizisinin jenerik müziği "My Life is Going On" ile tanınıyor. Krull caz, pop, groove ve soul tarzlarındaki geniş müzik yelpazesiyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

SENFONİK ORKESTRA EŞLİK EDECEK

Yaklaşık 30 müzisyenden oluşan senfonik orkestra eşliğinde gerçekleştirilecek konserde, Barbaros dünya müzikallerinden Türk pop müziğinin unutulmaz şarkılarına kadar uzanan geniş bir repertuvarı senfonik düzenlemelerle seslendirecek. Sanatçı Türkçe, Fransızca, İngilizce, İtalyanca ve İspanyolca dillerinde şarkılar ile çok kültürlü bir müzik şöleni sunacak.

Barbaros, son yıllarda çıkardığı “Derbeder,” “Evelallah” ve “Takmamak Lazım” gibi şarkılarla beğeni toplarken, Yaşar ile düet yaptığı "Var Mı?" ve "Sorma Boşver" şarkılarıyla da büyük ilgi görmüştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri