Ankara Büyükşehir’in acı günü: Mansur Yavaş duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi önemli bir bürokratını kaybetti! Vefat haberini ABB Başkanı Mansur Yavaş duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde herkesi derinden üzen bir vefat yaşandı. ABB Mali Hizmetler Daire Başkanı Mesut Hastürk hayata gözlerini yumdu!
Acı haberi Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından duyurarak, başsağlığı diledi.

Mesut Hastürk’ün bir süredir hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi. Hastürk, aynı zamanda ASKİ Spor Yönetim Kurulu Üyesiydi.

YAVAŞ’TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mesut Hastürk’ün vefatıyla ilgili mesajında “Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ABB Mali Hizmetler Daire Başkanımız, kıymetli mesai arkadaşım Mesut Hastürk'ün vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm ABB camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi.

YAŞAR: SABIR DİLEĞİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da, x hesabından başsağlığı mesajı yayınlayarak “Ankara Büyükşehir Belediyemizin Mali Hizmetler Daire Başkanı Mesut Hastürk’ün vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.

ÖZARSLAN: ÇOK ÖNEMLİ BİR BÜROKRATTI

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan da “Çok önemli ve değerli bir bürokrat ağabeyimizi kaybettik! Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan ve vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiğim Ankara Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanımız Sayın Mesut Hastürk'e Yüce Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve ABB ailemize başsağlığı diliyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri