Altınay ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor

Altındağ Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara elini uzatıyor. 2005 yılında hayat geçirilen Altınay Mağazası ile ihtiyaç sahiplerinin kırtasiyeden giyime, gıdadan beyaz eşyaya birçok ihtiyacı karşılanıyor.

Altındağ Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran ve yüklerini hafifleten çalışmalar yürütüyor. İlçedeki Altınay yardım birimi mağazasındaki reyonlarda kırtasiyeden giyime, gıdadan beyaz eşyaya, temizlik maddesinden engelli vatandaşların ihtiyaçlarına kadar bir ailenin ihtiyaç duyabileceği her türlü ürüne ulaşılabiliyor.

HER TÜRLÜ İHTİYACA ULAŞILABİLİR

Altındağ Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Altındağ Belediye Başkanımız Dr. Veysel Tiryaki, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım eli uzattığımız #Altınay yardım birimimizi yeni yerinde ziyaret ederek, çalışma arkadaşlarımız ile istişarelerde bulundu” denildi. Altınay yardım birimi mağazasında kırtasiyeden giyime, gıdadan beyaz eşyaya, temizlik maddesinden engelli vatandaşların ihtiyaçlarına kadar bir ailenin ihtiyaç duyabileceği her türlü ürüne ulaşılabildiği bildirildi.

DEPREMZEDELERE YARDIMCI OLDULAR

2005 yılında hayata geçirilen Altınay yardım birimi 6 Şubat Depremlerinde depremzedelere insani yardım malzemesi desteği verdi. 10 binden fazla gıda kolisi, giyim malzemesi ve hijyen seti ile binden fazla battaniye Ankara'ya gelmek zorunda kalan depremzede vatandaşlara ulaştırıldı.

ÇOCUKLAR DA SEVİNDİRİLİYOR

Bununla birlikte Altınay yardım biriminin imza attığı sosyal sorumluluk örneklerinden biri de Ramazan ve Kurban Bayramlarında yaşanıyor. Bayramlarda ihtiyaç sahibi binlerce aileye alışveriş kartı, gıda kolilerinin yanı sıra bayramlık giysi ve oyuncaklarla çocuklar sevindiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri