100 TL’ye döneri duyan koştu: Metrelerce kuyruk oluştu

Giyim ve eşya mağazalarından alışık olduğumuz indirim izdihamına döner de eklendi. Kampanya yapan esnafın 100 TL’ye et döner satması büyük ilgi gördü. 100 TL’ye döneri duyan koştu; lokanta önünde metrelerce kuyruk oluştu.

Giyim ve eşya mağazalarından alışık olduğumuz indirim izdihamlarına döner de eklendi. Kuruluş yıl dönümüne özel kampanya düzenleyen esnafın et döneri 100 TL’ye satması büyük ilgi gördü. 100 TL’ye döneri duyan koştu; lokanta önünde metrelerce kuyruk oluştu. Bir gecede 500 kilo döner satıldı.

100 GRAMI 100 TL

Trabzon'da bir restoran 100 gram et döneri 100 TL'ye satışa çıkarınca, döner yemek isteyenlerin akınına uğradı. Yomra ilçesinde hizmet veren bir kebabçı kuruluşunun 5. yılına özel akşam 19.00-03.00 saatleri arasında indirim yaptı, et dönerin 100 gramını 100 TL'ye vatandaşlara satacağını duyurdu.

1 GECEDE 500 KİLO DÖNER SATILDI

İndirimin yayılmasının ardından şehirde yaşayan vatandaşlar, dönerin satılacağı restorana yoğun ilgi göstererek metrelerce kuyruk oluşturdu. Kuyruğun saatlerce sürdüğü gecede 500 kiloya yakın döner satıldı.

İşletmeci Halil İbrahim Demirtaş, 2019 yılından beri faaliyet gösterdiklerini belirterek, kampanyalarına vatandaşın yoğun ilgi göstermesinden çok mutlu olduğunu söyledi. Demirtaş "Güzel bir kampanya düzenledik. Trabzon'a gece dönerini ilk biz getirdik. Olumlu geri dönüşleri değerlendirerek bu kampanya ile beraber beşinci yılımızı taçlandırmak istedik" dedi.

Restorana gelen müşteriler de kampanyadan mutlu olduklarını dile getirdiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri