Gençlerbirliği, sezonun ilk maçı için hazır

Trendyol 1. Lig'de sezona Kocaelispor deplasmanıyla başlayacak olan Gençlerbirliği, son antrenmanını tamamladı. Yeni transferler Oğuzhan Berber ve Zan Zuzek de takımla ilk idmanlarına çıktı.

Başkent ekibi Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in açılış haftasında Cumartesi günü deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak. Kırmızı-siyahlılar, sezonun ilk maçı öncesinde son hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Recep Karatepe yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, takımın hazır olduğunu gösterirken, yeni transferlerin katılımı da moralleri yükseltti.

YARI SAHADA ÇİFT KALE MAÇ

Bugün gerçekleştirilen son antrenmanda oyuncular, ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmalarıyla başladılar. Ardından 5'e 2 top kapma egzersizleri yapan takım, yarı sahada çift kale maçla çalışmalarını sürdürdü. Antrenman, taktik ağırlıklı driller ile sona erdi.

YENİ OYUNCULARA "HOŞ GELDİN" SEREMONİSİ

Antrenmanın en dikkat çekici anlarından biri, yeni transferler Oğuzhan Berber ve Zan Zuzek'in takımla buluşması oldu. İki oyuncu da, geçtiğimiz günlerde kadroya katılan Michal Nalepa ile birlikte, takım arkadaşlarının geleneksel "Hoş geldin" seremonisinden geçtikten sonra antrenmana dahil oldular.

Öte yandan, Gençlerbirliği'nin kadrosunda sakat futbolcu bulunmuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri