Gençlerbirliği hazırlıklara başladı: Hedef 3 puan

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği, 4. hafta karşılaşması için çalışmalarına hız verdi. Teknik Direktör Recep Karatepe yönetimindeki antrenman, çeşitli taktik ve kondisyon çalışmalarıyla gerçekleştirildi.

Başkent ekibi Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Esenler Erokspor maçının hazırlıklarına başladı. Kırmızı-Karalılar, Teknik Direktör Recep Karatepe yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yaklaşık 1,5 saat süren bir antrenman gerçekleştirdi.

Antrenman, ısınma koşusuyla başlarken, ardından topla koordinasyon çalışmalarıyla devam etti. Takım, minyatür kalelerden oluşan alanda hücum ve savunma ağırlıklı taktik çalışmalar yaptı. Gençlerbirliği oyuncuları, antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yaparak hazırlıklarını tamamladı.

SON 3 MAÇTA GALİBİYET YÜZÜ GÖREMEDİ

2024/2025 sezonu hazırlıkları kapsamında yaptığı antrenman ve hazırlık maçlarında Recep Karatepe yönetiminde iyi bir görüntü sergileyen Gençlerbirliği, yeni sezonun ilk 3 maçında 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

HEDEF 3 PUAN

Geçtiğimiz cumartesi yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Iğdır FK ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Kırmızı-Kara, 30 Ağustos Cuma günü saat 19:00'da deplasmanda oynanacak Esenler Erokspor karşılaşmasından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri