Gençlerbirliği, Boluspor karşılaşmasına hazır

Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında Boluspor'u ağırlayacak olan Gençlerbirliği, sezonun ilk iç saha maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Recep Karatepe yönetimindeki ekip, maç saatini bekliyor.

Ankara'nın köklü kulübü Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında bugün Boluspor'u konuk edecek. Kırmızı-Kara, sezonun ilk iç saha maçı öncesinde son antrenmanını gerçekleştirerek hazırlıklarını noktaladı.

Teknik Direktör Recep Karatepe gözetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirilen son antrenman, yaklaşık bir saat sürdü. Antrenman, ısınma koşusuyla başladı ve ardından koordinasyon çalışmalarıyla devam etti. Futbolcular daha sonra sprint ve 5'e 2 top kapma egzersizleri yaptı. Hazırlıklar, taktik çalışması ve yarı sahada oynanan maçla son buldu.

DJİTTE MÜSABAKADA YOK

Kırmızı-Kara'nın kadrosunda sakat oyuncu bulunmazken, kart cezalısı Moussa Djitte'nin Boluspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği belirtildi.

ERYAMAN STADI'NDA HEDEF GALİBİYET

Yeni sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Kocaelispor'a 2-1 mağlup olan Gençlerbirliği, kendi sahasında ilk galibiyetini taraftarı önünde yaşamak istiyor.

Mücadele, bugün saat 19.15'te Eryaman Stadı'nda oynanacak. Zorlu karşılaşmayı ise Çağdaş Altay yönetecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri