Fenerbahçe’den Lille kuşatması: Kamp kadrosu belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda Lille ile karşılaşacak Fenerbahçe, kamp kadrosunu açıkladı. Sekiz önemli ismin yer almadığı kadroda, yeni transfer Youssef En-Nesyri kadroya dahil edildi.

Yarın deplasmanda Lille ile karşılaşacak Fenerbahçe, zorlu mücadele öncesi kamp kadrosunu duyurdu. Kadroda bazı önemli isimlerin yer almaması taraftarları şaşırttı. Transferi yetişmesine rağmen Lugano F.C. maçlarında forma giyemeyen Maximin ve yeni transfer En Nesyri, Lille maçı kadrosuna eklendi. Sekiz isim ise Lille maçı kadrosuna alınmadı.

KADRODA OLMAYAN İSİMLER

Fenerbahçe'nin açıkladığı kadroda şu isimler yer almadı:

Fred

Ryan Kent

Samet Akaydin

Luan Peres

Levent Mercan

Miguel Crespo

Cengiz Ünder

Emre Mor

YENİ TRANSFERLER SAHNE ALIYOR

Sarı-lacivertlilerin son transferi Youssef En-Nesyri, ilk kez takımın kamp kadrosunda kendine yer buldu. Diğer yeni transfer Allan Saint-Maximin ise, Lugano maçının kadrosunda yer almış ancak forma şansı bulamamıştı.

Fenerbahçe, yarın oynanacak bu kritik maçta Şampiyonlar Ligi yolunda önemli bir avantaj elde etmeyi hedefliyor. Taraftarlar, eksik isimlere rağmen takımlarının güçlü bir performans sergilemesini bekliyor. İşte Fenerbahçe’nin yarın oynayacağı kritik maç öncesi kamp kadrosu:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri