Ankaragücü’nü Mansur Yavaş da kurtaramadı!

Ankaragücü’nü küme düşmekten Mansur Yavaş da kurtaramadı. Yavaş’ın Trabzon’a giderek tribünden destek verdiği maçta Ankaragücü 4-2 mağlup olarak Süper Lig’e veda etti.

Süper Lig’de 38. ve son hafta hayli heyecanlı maçlarla sona erdi. Özellikle Süper Lig’den düşme riski bulunan Ankaragücü’nün Trabzon’la oynadığı maç Ankaralılar için çok kritikti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da, Ankaragücü’nü bu zorlu karşılaşmada yalnız bırakmamıştı.

Ancak olmadı…

MANSUR YAVAŞ TRABZON'A GİDEREK DESTEK OLDU

Başkent’in Süper Lig’deki tek temsilcisi olan Ankaragücü, son maçta Trabzonspor’a yenilerek küme düştü.

Ankaragücü’nü küme düşmekten Mansur Yavaş da kurtaramadı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Trabzon’a giderek tribünden destek verdiği maçta Ankaragücü 4-2 mağlup olarak Süper Lig’e veda etti.

“ANKARA TAKIMLARINA SAHİP ÇIKMA ZAMANI GELDİ”

Öte yandan, Ankaragücü’nün küme düşmesiyle ilgili olarak Ankara belediyelerinden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Etimesgut Belediye Başkanı CHP’li Erdal Beşikçioğlu, x hesabından yaptığı paylaşımda “Artık Ankara takımlarına sahip çıkma zamanı geldi. Ligde Başkent takımı kalmadı. Seneye Gençlerbirliği ve Ankaragücü elele Süper Lige” dedi.

ÖZARSLAN: YENİDEN DÖNECEĞİZ

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan da "Ankaragücü’müzün küme düşmesinin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Ancak, bu zorluğun üstesinden geleceğimize ve 1. Lig’de şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e döneceğimize yürekten inanıyorum" paylaşımı yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri