Ancelotti'den Arda'ya Süper Kupa öncesi kritik mesaj

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, UEFA Süper Kupa'da Atalanta ile oynanacak maç öncesinde genç yıldız Arda Güler'le özel bir görüşme gerçekleştirdi ve önemli bir rol üstleneceğini bildirdi.

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun ardından UEFA Süper Kupa'da Atalanta ile karşılaşmaya hazırlanırken, takımın yeni transferi Arda Güler'in durumu büyük ilgi görüyor. Teknik Direktör Carlo Ancelotti, Süper Kupa maçı öncesinde Arda Güler'le özel bir görüşme gerçekleştirerek önemli mesajlar verdi.

"ARDA, HAZIR OLMANI İSTİYORUM"

Defensa Central'in haberine göre; Ancelotti, Arda Güler'e, "Hazır olmanı istiyorum, takım için önemli olacaksın ve garip bir şey olmazsa Atalanta'ya karşı oldukça fazla süre alacaksın" diyerek genç oyuncunun maçtaki rolüne dikkat çekti.

KAMPTA RÜZGAR GİBİ ESTİ

Arda Güler, EURO 2024'teki etkileyici performansının ardından Real Madrid'in hazırlık kampında da göz doldurdu. Amerika kampında gösterdiği performansla takım arkadaşlarından ve yeni transfer Mbappe'den övgü alan genç yıldız, sakatlık riskine karşı Chelsea maçında dinlendirilmişti.

Öte yandan, UEFA Süper Kupa maçı, Real Madrid ve Arda Güler için sezonun ilk önemli sınavı olacak. Futbol otoriteleri ve taraftarlar, genç yıldızın bu prestijli karşılaşmadaki performansını merakla bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri