Polatlı'da MHP ile CHP karşı karşıya: Dükkanlar tepkilere rağmen satılacak

Polatlı Belediye Meclisi'nin eylül ayı toplantısında gündeme gelen Perpa İş Merkezi’ndeki dükkanların satışı teklifi, tüm tepkilere rağmen oy çokluğuyla kabul edildi.

Polatlı Belediye Meclisi eylül ayı toplantısında gündeme gelen Perpa İş Merkezi’ndeki dükkanların satışı teklifi, tüm tepkilere rağmen oy çokluğuyla kabul edildi. Cuma günü yapılan son oturumda karara bağlanan satış işlemi, Polatlı Belediye Meclisi’nde tartışmalara yol açtı.

MHP'DEN SERT TEPKİ

MHP Polatlı İlçe Başkanı Mehmet Aşçı, yaptığı yazılı açıklamayla CHP Meclis Grubu’nu sert eleştirdi. Aşçı, CHP’nin önceki dönemlerde karşı çıktığı kararları bu dönemde kabul etmesini “çelişkili ve tutarsız” olarak nitelendirdi. Özellikle Perpa dükkanlarının satışına onay verilmesini ele alan Aşçı, CHP’nin tavrını yanlış olarak değerlendirerek geri adım atılması çağrısında bulundu.

Açıklamasında belediye işletmelerindeki nakit akışı ve Polatlı içme suyu sorunları gibi konulara da değinen Aşçı, CHP Grubu'nun kararlarının şehirdeki ekonomik ve sosyal yapıya zarar verebileceğini savundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri