MHP’den CHP lideri Özel’e “Pervin Chakar” hatırlatması

MHP lideri Bahçeli’nin elini öpen Özel Harekat Dairesi Başkanı Süleyman Karadeniz'e “Yanlış Devlet’in eline sarılmışsın” diye tepki gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e, sözde Kürdistan nağraları atan Pervin Chakar’ın elini öpmesi hatırlatıldı.

Özel Harekat Dairesi Başkanı Süleyman Karadeniz'in, 15 Temmuz münasebetiyle ziyaretlerine gelen MHP lideri Devlet Bahçeli'nin elini öpmesiyle ilgili tartışmalar büyüyor.

Anamuhalefet Partisi CHP’nin Genel Başkanı Özgür Özel, Özel Harekat Dairesi Başkanı Süleyman Karadeniz'e tepki göstererek “Sen devletin polisi olmayı yanlış anlamışsın. Yanlış Devlet’in eline sarılmışsın” dedi. CHP lideri Özgür Özel’e MHP’den anında cevap geldi.

ÖZGÜR ÖZEL’İN TEPKİSİ

Özgür Özel, partisinin Meclis Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Dün gördüğüm bir şaşkına da söylüyorum ki sen devletin polisi olmayı yanlış anlamışsın. Yanlış Devlet’in eline sarılmışsın. Bir siyasiye saygı gösterilmesi eyvallah. O siyasinin bunu nasıl karşıladığı kendi tercihidir. Ama bu devletten maaş alan, bu milletin tamamı için görev yapması gereken birilerinin bu ülkede siyasette küçük bir kısmının temsiline el etek öpmesini asla kabul etmiyoruz nokta. Bundan sonraki süreçte devletin memuru, devletin memuru gibi davranacak, böyle basit konularla Türkiye gündemini işgal edilecek işlere girişilmeyecek. Siyasiler de üzerine düşen yükümlülüğün farkında olacaklar. Ben bir devlet memurunun, bir siyasi liderin eline sarılmasında muhatap hangimiz olursa olsun o devlet memuruna üstlendiği vazifenin gereğini hatırlatma gereğinde bulunurum.”

MHP’DEN ANINDA CEVAP

CHP lideri Özgür Özel’in bu tepkisine MHP’den anında cevap geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmuz, Özgür Özel’e sözde Kürdistan nağraları atan Pervin Chakar’ın elini öpmesini hatırlatarak tepki gösterdi.

"SANA NE DESEK BOŞ"

Sadir durmaz x hesabından yaptığı paylaşımda, şöyle dedi: “Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin elini öptü diye, bu vatan için göğsünü siper eden EGM Özel Harekat Daire Başkanını hedef gösteren DEM’lenmiş CHP’nin genel başkanı Özgür Özel, sen sözde kürdistan nağraları atan Pervin Chakar gibilerin önünde eğilip elini öpen, vatan hainlerini el üstünde tutan milli şuurdan yoksun birisin! Sana ne desek boş!”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri