MHP İzmir Teşkilatı’ndan bozkurtlu Merih heykeli açıklaması

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Merih Demiral’ın bozkurtlu heykelinin İzmir’e çok yakışacağını söyledi. Tekliflerinin CHP’yi paniklettiğini belirten Şahin “Atatürk’ün şehri İzmir’de Bozkurt’un CHP’lileri panikletmesi gerçekten çok şaşırtıcı” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda gündeme gelen “şehre Merih Demiral’ın bozkurtlu heykelinin dikilmesi önerisiyle” ilgili tartışmalar büyüyor.

MHP: MERİH HEYKELİ İZMİR'E ÇOK YAKIŞIR

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, milli futbolcu Merih Demiral’ın bozkurtlu heykelinin İzmir’e çok yakışacağını söyledi.

Bu yöndeki tekliflerinin CHP’yi paniklettiğini belirten MHP’li Şahin “Atatürk’ün şehri İzmir’de Bozkurt’un CHP’li arkadaşları bu kadar panikletmesi gerçekten çok şaşırtıcı” dedi.

"HEYKELCİLER PANİKLEDİ"

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, x hesabından yaptığı açıklamada, “Heykelciler panikledi” dedi ve şöyle devam etti:

“İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkanvekilimiz Bahadır Altınkeser’in Milli Futbolcumuz Merih Demiral’ın “Bozkurt” işaretli heykelini dikilmesiyle ilgili önergesi etnik hastalıklı CHP’lileri çok ürküttü.

Biz, "Bozkurt" işaretiyle dünyadaki bütün Türkleri heyecanlandıran ve gururlandıran Melih Demiral’ın heykelinin Atatürk'ün şehri İzmir’e çok yakışacağını düşünüyor ve tüm irademizle destekliyoruz.

Adı Bozkurtla anılan, yabancı yazarlar tarafından hayatı Bozkurt olarak kitaplaştırılan Atatürk’ün şehri İzmir’de Bozkurt’un CHP’li arkadaşları bu kadar panikletmesi gerçekten çok şaşırtıcı! Bozkurttan ve Atatürk’ten uzaklaşarak HDP ve LGBT’ye yaklaşmaları aslında ne olduklarını da göstermektedir!

KARARI TÜRK MİLLETİ VERECEK

Hayatı boyunca Türklüğe hizmet eden, paralara, pullara ve devletin resmi amblemlerine Bozkurt işaretini nakşeden Atatürk’ün partisinin bugünkü temsilcilerinin düştüğü durum komik mi acı mı? Bunun kararını Türk Milleti verecektir!”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

BDDK il il açıkladı: İşte Türkiye’nin en zengin şehirleri
Erdal Beşikçioğlu, köpekleri Etimesgut Belediyesi’nde işe alacak
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin Alevi mi?

Siyaset Haberleri