Konya'da büyük istifa: Tek belediyesini de kaybetti

İYİ Parti’nin Konya’daki tek belediyesinden istifa haberi geldi. 31 Mart yerel seçimlerinde Ahırlı Belediye Başkanı seçilen Ali Üzlük ve belediye meclis üyeleri, partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.

İYİ Parti’nin Konya’daki tek belediyesinden istifa haberi geldi. 31 Mart yerel seçimlerinde Ahırlı Belediye Başkanı seçilen Ali Üzlük ve belediye meclis üyeleri, partilerinden istifa ettiklerini açıkladı. Üzlük ve ekibinin bundan sonraki görevlerini bağımsız olarak sürdürecekleri bildirildi.

Ali Üzlük, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada, 2019 yerel seçimlerinde Ahırlı ve mahallelerine hizmet etmek amacıyla yola çıktıklarını, bu süreçte vatandaşların desteklerini daima hissettiklerini vurguladı.

HEMŞEHRİLERİNİ DİNLEDİ

"Hemşehrilerimizin teveccühü bize güç verdi, bu da hizmet etme arzumuzu ve görevimize olan bağlılığımızı pekiştirdi" diyen Üzlük, Ahırlı’yı her alanda örnek bir belediye haline getirmek için çalıştıklarını ve aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Üzlük, istifa kararını "Siz değerli hemşehrilerimizin görüşleri doğrultusunda, İYİ Parti’den belediye başkanı olarak şahsım ve tüm belediye meclis üyelerimiz görevimizden istifa ediyoruz" sözleriyle duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri