Hükümet “köpeklere” karşı Prof. Nilüfer Sabuncuoğlu’ndan görüş istedi

Hükümet, başıboş sokak köpeği sorununun çözümü noktasında öyle bir isimden öneri istedi ki, sözde hayvanseverler küplere binecek. Bu isim Prof. Dr. Nilüfer Sabuncuoğlu'ndan başkası değil.

Günden güne büyüyen başıboş sokak köpeği sorununa karşı yasal düzenleme hazırlığında olan Hükümet, ilgili akademisyenlerin görüşlerine de başvuruyor. Hükümet’in bu noktada Prof. Dr. Nilüfer Sabuncuoğlu’ndan görüş istediği açıklandı.

PROF. SABUNCUOĞLU PAYLAŞTI

Erzurum Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilüfer Sabuncuoğlu, sosyal medya hesabından önemli bir bilgi paylaştı.

Başıboş sokak köpeği sorununun çözümü için mücadele etmesiyle bilinen ve açıklamalarıyla sözde hayvanseverlerin hedefe koyduğu bir isim olan Prof. Dr. Nilüfer Sabuncuoğlu, Manisa Milletvekili AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun kendisini arayarak, görüş talebinde bulunduğunu kaydetti ve “kendisine bugün ya da en geç yarın, bilimsel görüşlerimi ileteceğim” dedi.

Prof. Dr. Nilüfer Sabuncuoğlu’nun paylaşımı şöyle: “Başıboş köpekler için hazırlanan taslak Meclis'te ! Manisa Milletvekili AK Parti Grup Başkan Vekili Sayın Bahadır Yenişehirlioğlu aradı ve; Milletimizin, sağlığı ve güvenliğini tehdit eden sorunun çözümüne dair, Önerilerimi beklediğini söyledi; kendisine bugün ya da en geç yarın, bilimsel görüşlerimi ileteceğim.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri