“Hani ekmekle oynamayacaktın la”

Ankara Etimesgut’ta Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na yönelik asılan afişler, Ankara gündemini alevlendirdi. İşten çıkarmalar konusunda eleştiri içeren afişlere, bazı CHP'lilerin de destek vermesi dikkat çekti.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yaşanan siyasi gerilim, son günlerde tırmandı. İlçenin çeşitli noktalarına asılan afişler, Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu hedef alınarak, işten çıkarmalar konusunda verdiği sözleri tutmadığı iddiasıyla eleştirildi.

“HANİ EKMEKLE OYNAMAYACAKTIN LA”

Etimesgut'un farklı bölgelerinde görülen afişlerde, "Sayın başkan hani kimse ekmeğinden olmayacaktı?" ve "Hani ekmekle oynamayacaktın la" gibi ifadeler yer aldı. Bu mesajlarla, Beşikçioğlu'nun daha önce yaptığı "Hiçbir belediye personeli işinden olmayacak" açıklamasına atıfta bulunuldu.

CHP'LİLER BİLE ELEŞTİRDİ

Olayın ilginç yönlerinden biri de bazı CHP'li vatandaşların bu afişlere destek vermesi oldu. Sosyal medyada paylaşılan yorumlarda, "Arkadaşlar bu çok skandal bir olay, bunun araştırılması gerekiyor. Eğer işçilerin yanında olan bir parti olarak işçileri işinden ettiysek yazık bize. Araştırılmasını ve açıklanmasını istiyorum" gibi ifadeler dikkat çekti.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELMEDİ

Sosyal medyada gündemi sarsan olaya ilişkin şu ana kadar Etimesgut Belediyesi'nden herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Vatandaşlar ve siyasi çevreler, Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'ndan bu iddialara yanıt vermesini ve durumu netleştirmesini bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri