Erdoğan-Ayşe Ateş görüşmesi öncesi Bahçeli’den mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’le yapacağı görüşme öncesi MHP lideri Bahçeli’den dikkat çeken bir açıklama geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis Grup Toplantısı’nda gündemdeki konulara dair değerlendirmelerde bulundu.

"HİÇBİR SAKINCASI YOK"

MHP lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görüşmeleri konusuna da değinerek “Kulis bilgisi diye servis edilen dedikoduları, yalan rüzgarlarını, özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın görüşmelerinin çarpıtılmasını ibretle takip ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, herkesle konuşabilir, herkesi dinleyebilir. Bizce hiçbir mahzuru ve sakıncası yoktur” dedi.

ANCAK...

MHP lideri Bahçeli ardından da “Bizim nazarımızda mahzurlu olan taraf, asla astarı olmayan söylentilerin, gemiyi azıya alması, saçma sapan iddiaların azgınlaşması, fitnenin kampçılanmasıdır” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN BUGÜN AYŞE ATEŞ’İ KABUL EDİYOR

Ankara’da Cuma namazı çıkışı suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’in, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilmesi bekleniyor.

Başından bu yana eşinin öldürülmesinde MHP’li bazı yöneticilerin de parmağının olduğunu savunan Ayşe Ateş, bu iddia ile siyasilerle görüşmelerini sürdürüyor.

Ayşe Ateş, son olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti, her iki ismi de 1 Temmuz’da başlayacak olan davanın duruşmasına katılmaya çağırdı.

Ayşe Ateş ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yapacakları görüşmenin, MHP lideri Bahçeli’nin üstü kapalı mesajları sonrası ertelendiğini ileri sürmüş, bu iddiasının ardından Cumhurbaşkanlığı’ndan kamuoyuyla önemli bir bilgi paylaşılmıştı. İletişim Başkanlığı kanalıyla, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın birkaç güne Ayşe Ateş’i kabul edeceği bilgisi verilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ayşe Ateş’i bugün kabul etmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri