Devlet Bahçeli’den sokak köpeği açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli, sokak köpekleriyle ilgili düzenlemeye ilişkin düşüncelerinin sorulması üzerine “Türk milleti hayvanları sever. Köpekleri dost kabul eder. O sebepten dolayı köpeklere karşı uygulanacak her türlü yanlışın karşısında durur” dedi.

Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Genel Merkez Binası’nda basın toplantısı düzenledi. MHP lideri Bahçeli, açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

Bahçeli’ye, AK Parti’nin Meclis’e sunduğu ve Tarım Komisyonu’nda görüşülmeye devam eden sokak köpekleriyle ilgili düzenleme hatırlatıldı. Muhalif milletvekilleri ile hayvan severlerin tepki gösterdiği düzenleme Meclis Genel Kurulu’na geldiğinde MHP’nin nasıl bir tavır sergileyeceği soruldu.

MHP lideri Bahçeli’nin, sokak köpekleri düzenlemesine ilişkin bu soruya verdiği cevap tam olarak anlaşılamadı.

ŞUNLARI SÖYLEDİ

Bahçeli şu ifadeleri kullandı: “Türk milleti hayvanları sever. Köpekleri dost kabul eder. O sebepten dolayı köpeklere karşı uygulanacak her türlü yanlışın karşısında durur. MHP de üzerine düşeni yapacaktır. Hiç kimse merak etmesin. Köpekleri dost olanlar, köpekleri dost zannedenler, sokaklara dökülerek köpekleri taşlamaya devam etmesinler. Onlar çünkü cenabı Allah’ın bir yaratığıdır.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri