Destici: Kızım Meclis’e herkes gibi girdi, ayrıcalık yapılmadı

BBP lideri Mustafa Destici, kızı Özgül Hilal Destici'nin TBMM'de işe başladığı iddiasını doğrularken “Personeller hangi usul, yasa, yönetmelikle girmişse benim evladım da öyle girmiştir. Bir ayrıcalıkla girmemiştir" dedi.

Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, “kızı Özgül Hilal Destici'nin yüksek maaşla TBMM'de işe başladığı” iddialarına, Kübra Par’ın televizyon programında cevap verdi.

HERKES GİBİ GİRDİ, AYRICALIK OLMADI

Destici, kızı Özgül Hilal Destici'nin TBMM’de işe başladığını doğrularken, bir usulsüzlük yapılmadığını söyledi. Destici “Meclis’teki personeller hangi usul, yasa, yönetmelikle girmişse benim evladım da öyle girmiştir. Bir ayrıcalıkla girmemiştir" dedi.

HER VEKİLİN ÇOCUĞU MECLİS’E İŞE GİRERSE…

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kübra Par’ın "Mustafa Bey, siz yılların siyasetçisisiniz. Bir partinin genel başkanısınız. Eğer sizin gibi 600 milletvekili, çocuklarını ‘Meclis'te çalışsın, tecrübe kazansın’ diye işe sokacak olursa bu vatanın evlatları nasıl iş bulacak?" sorusu üzerine şunları söyledi:

"Söyleyeyim. Bir kere siz de tanıyorsunuz, herkes beni tanır ki ben zorda kalmış, yolda kalmış, iş ihtiyacı olan herkesin elini tutan ve herkese yardımcı olmaya çalışan bir siyasetçiyim. Şunu söylüyorsanız; siyasetçilerin kız çocukları evlerinde otursun... Hiçbir yerde çalışmasınlar. Bunu da değerlendirelim."

“KASITLI YAYIN YAPIYORSUNUZ”

Gazeteci Kübra Par’ın konuyla ilgili detaylı soruları karşısında Destici’nin sinirlendiği gözlendi. Programda zaman zaman yergin anlar yaşandı. Destici, Kübra Par’a “İlk defa sizi böyle görüyorum. Kasıtlı bir yayın yapıyorsunuz” diye tepki gösterdi.

"ALNIM AK, BAŞIM DİK"

Destici son olarak “Hep yoksulun, fakirin, asgari ücretlinin, her kesimin, ihtiyacı olan, talebi olan her kesimin yanında durdum. Şimdi bir kere daha söylüyorum. Siz de dinleyin, herkes dinlesin. 5 binden fazla personel var. O personeller hangi usul, yasa, yönetmelikle girmişse benim evladım da öyle girmiştir. Bir ayrıcalıkla girmemiştir” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri