Cumhurbaşkanı Erdoğan Orta Vadeli Program'a güveniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orta Vadeli Program'a olan güvenini bir kez daha yeniledi. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve ekonomik büyüme hedeflerine kararlı bir şekilde ilerleyeceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2025-2027 Orta Vadeli Program ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, OVP’nin Türkiye ekonomisi için büyük bir adım olduğunu vurgulayarak, enflasyonla mücadele ve ekonomik büyüme hedeflerine kararlı bir şekilde ilerleyeceklerini belirtti.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün açıkladığımız 2025-2027 Orta Vadeli Program’ın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

KARARLILIKLA ÇALIŞILACAK

Erdoğan, programın enflasyonla mücadeleye devam ederken yatırım, üretim, istihdam, ihracat ve büyümeyi önceliklendirdiğine dikkat çekti. Aynı zamanda tarım, sanayi, yüksek teknoloji ve turizm gibi farklı sektörlerin güçlendirilmesi hedeflerinin de programda yer aldığını belirtti.

Cumhurbaşkanı, hükümetin OVP’de belirlenen hedeflere ulaşmak için kararlılıkla çalışacağını vurgulayarak, "Ekonomimizin sürdürülebilirliğini temin etmek ve vatandaşlarımızın refahını artırmak için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri