Ankara Milletvekili Yüksel Arslan: Çiftçi perişan halde

Bağımsız Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, çiftçinin perişan halde olduğunu, önlem alınmaması halinde Türkiye’de üretecek kimsenin kalmayacağını söyledi.

14 Mayıs seçimlerinde İyi Parti’den Ankara Milletvekili seçilerek TBMM’ye giren, Aralık 2023’te partisinden istifa ederek bağımsız kalan Yüksel Arslan, çiftçinin perişan halde olduğunu, önlem alınmaması halinde Türkiye’de üretecek kimsenin kalmayacağını söyledi.

Bağımsız Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, x hesabından yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin her bölgesinde Çiftçi ayakta! Acil bir önlem alınmazsa Türkiye’de üretecek çiftçi kalmayacak!” dedi.

Yüksel Arslan’ın, açıklaması şöyle:

“Tarım sektörü, tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşıyor. Çiftçiler, ülkenin dört bir yanında üretim maliyetlerindeki artış ve tarımsal desteklerin yetersizliği nedeniyle ayakta kalma mücadelesi veriyor. Gübre, mazot, tohum ve ilaç fiyatlarının sürekli yükselmesi, tarımsal üretimi sürdürülemez bir hale getirdi. Üretimin sürdürülebilirliği için çiftçilerin sesi duyulmalı ve gerekli adımlar bir an önce atılmalıdır.”

Yüksel Arslan, x hesabından bir de video paylaştı:

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri