Zaferin 103. yıl dönümünde şehitler rahmetle anılıyor

Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, Sakarya Zaferi’nin 103. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Bulacak, şehitleri rahmetle anarken gazilere minnet duygularını dile getirdi. “Sakarya Zaferi’nin 103. yılı kutlu olsun” dedi.

Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, Sakarya Zaferi’nin 103. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında Türk milletinin ve ordusunun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı büyük zaferin, milli birlik ve beraberliğin önemli bir simgesi olduğunu vurguladı.

Kaymakam Bulacak, mesajında Sakarya Meydan Muharebesi’nin Türk ordusunun savunma pozisyonundan taarruza geçişini simgelediğini belirterek, "Sakarya Zaferi, sadece bir askeri başarı değil, milletimizin sarsılmaz azminin, vatan sevgisinin ve kahramanlığının unutulmaz bir sembolüdür" dedi.

ŞEHİTLERE RAHMET DİLEDİ

Zaferin ardından Mustafa Kemal Atatürk’e Büyük Millet Meclisi tarafından “Mareşal” rütbesi ve “Gazi” unvanının verildiğini hatırlatan Bulacak, zaferin tüm zorluklara rağmen milletle kenetlenen Türk ordusunun büyük kahramanlığı sayesinde kazanıldığını ifade etti.

Bulacak, mesajının sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitleri rahmetle anarken, gazilere minnet duygularını dile getirerek, “Sakarya Zaferi’nin 103. yılı kutlu olsun” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri