Türbanlı kızın “sevgiliniz var mı” videosu kurgu çıktı

Başörtüsü karşıtı çevrelerin “türbanlı kızlar erkekleri taciz ediyor” iddiasıyla paylaştığı “sevgiliniz var mı” videosu kurgu çıktı.

Başörtülü iki genç kızın trafikte başka bir araçtaki erkeğe “sevgiliniz var mı” diye sorup, “var” cevabını alınca da “bir tane daha olsun” demesi sosyal medyada gündem oldu.

Video özellikle başörtüsü karşıtı çevrelerce “türbanlı kızlar erkekleri taciz ediyor” yorumlarıyla paylaşılıyor.

Videoda, araç kullanan başörtülü bir genç kızın, trafikte ilerlerken başka bir araçtaki erkek şoföre gülerek “sevgiliniz var mı” diye sorduğu, “var” cevabını alınca da “bir tane daha olsun” dediği, “yok” cevabına karşılık “olsun olsun” dediği görülüyor. Bu sırada her iki tarafta kahkaha atıyor.

KENDİLERİ KURGULAMIŞ

Sözkonusu video nedeniyle X’te “türban” kelimesi Trend Topic olurken, başörtüsü karşıtı çevrelerin “türbanlı kızlar erkekleri taciz ediyor” iddiasıyla paylaştığı “sevgiliniz var mı” videosunun kurgu olduğu belirtildi.

Videodaki kız ve erkeğin arkadaş oldukları, sosyal medyaya yönelik ilgi çekici video çekmek için böyle bir kurgu yaptıkları ifade edildi.

DİNDAR ÇEVRELERİ UTANDIRDILAR

Başörtülü kızın bu hareketi münferit bir "oyun" da olsa, dindar çevreleri utandırırken, "başörtüsü karşıtı çevrelere malzeme oldular" şeklinde yorumlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri