Narin’in büyük amcası Hüseyin Güran siyasetçi çıktı: Partiden açıklama geldi

Narin olayı soruşturması kapsamında ikinci eşi gözaltına alınan büyük amca Hüseyin Güran, siyasetçi çıktı. Hüseyin Güran’ın Başkan Yardımcılığı yaptığı partiden resmi açıklama geldi.

Diyarbakır Bağlar’da yaşanan ve haftalardır Türkiye’nin gündeminde olan Narin olayıyla ilgili soruşturma sürerken, şimdi de büyük amca Hüseyin Güran’ın ikinci eşinin gözaltına alındığı iddia edildi.

Daha önce de Narin’in annesi, babası, kardeşi ve diğer amcasının da aralarında bulunduğu çok sayıda aile bireyi gözaltına alınmıştı.

“İkinci eşi gözaltına alındı” denilen büyük amca Hüseyin Güran, sosyal medyada bir anda gündem oldu. Sosyal medyada Hüseyin Güran kimdir, Hüseyin Güran siyasetçi mi, hangi partiden sorularının cevapları aranmaya başlandı.

PARTİDEN AÇIKLAMA

Narin olayı soruşturması kapsamında ikinci eşi gözaltına alınan büyük amca Hüseyin Güran, siyasetçi çıktı. Hüseyin Güran’ın Başkan Yardımcılığı yaptığı partiden resmi açıklama geldi. Amca Hüseyin Güran, İyi Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş. İyi Parti Diyarbakır İl Başkanlığı resmi bir açıklama yaparak, Hüseyin Güran’ın geçmişte görev yaptığını, şuan partileriyle bir ilişiğinin bulunmadığı kaydetti.

Açıklama şöyle: “Diyarbakır İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı olarak geçmişte görev yapmış olan Hüseyin Güran, 1 yıldan fazla bir süre önce kendi isteğiyle bu görevden ayrılmıştır. İYİ Parti, Güran’ın istifasını kabul etmiş ve kendisinin parti teşkilatıyla herhangi bir resmi bağı kalmadığını belirtmiştir. Bu nedenle, Güran’ın parti adına hareket ettiğine dair çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.”

“YANILTICI BİLGİLERE İTİBAR EDİLMESİN”

Kamuoyunu yanıltabilecek yanlış bilgilere itibar edilmemesi gerektiği vurgulanan açıklamada, Hüseyin Güran’ın şahsi beyanları ve eylemlerinin tamamen kendisini bağladığı, parti ile herhangi bir ilişkisi bulunmadığı ifade edildi. Kamuoyunun bu konuda doğru bilgilere ulaşması ve yanıltıcı haberlere karşı dikkatli olunması gerektiği kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Narin’in ardından şimdi de Ordu: Babaanne torununu balkondan aşağı attı
Narin’in amcasının ifadesi ortaya çıktı: Annesiyle ilişkisi mi vardı? Her şeyi anlattı
İtiraflar gelmeye başladı: Narin’i bu yüzden öldürmüşler

Güncel Haberleri