Narin olayında şok gelişme: Sadece amca değil, diğerleri de yapmış

Türkiye’nin konuştuğu Narin olayıyla ilgili şok bir bilgiye daha ulaşıldı. Sadece amca değil, diğer aile bireyleri de aynı şeyi yapmış…

19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin’in ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, yeni yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Türkiye’nin konuştuğu Narin olayıyla ilgili şok bir bilgiye daha ulaşıldı. Sadece amca değil, diğer aile bireyleri de aynı şeyi yapmış…

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Diyarbakır Bağlar’da 19 gündür kayıp olarak aranan 8 yaşındaki Narin'in minik bedeni Pazar günü dere yatağında bir çuvalın içinde bulunmuştu. Talihsiz yavrunun ön otopsi raporunda boğularak öldürüldüğü bilgisi yer aldı.

TÜM AİLE AYNI ŞEYİ YAPMIŞ

Olayla ilgili tüm ailesi gözaltına alınırken flaş bir gelişme daha yaşandı. Sadece tutuklu amcanın değil, gözaltına alınan diğer aile bireylerinin de olay günü ve sonrasına ait arama ve mesaj kayıtlarının silindiği ortaya çıktı.

İŞTE O İSİMLER

Soruşturmada dün bir başsavcıvekili ile üç savcı daha görevlendirildi. Narin’in annesi Yüksel, babası Arif Güran, 2 ağabey, tutuklu amcanın eşi, 3 amcanın da aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

KARDEŞİNİN ÖLÜMÜ DE ŞÜPHELİ

Bu arada, Narin'in engelli kardeşinin de 6 yıl önce öldüğü ve ailesi tarafından 'merdivenden düştü öldü' diyerek toprağa verildiği ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında Narin'in kardeşinin mezarının açılıp otopsi yapılabileceği öğrenildi.

İLK İTİRAF: MUHTAR VERDİ

Ayrıca, Narin Güran cinayetinde ilk itiraf geldi. Soruşturmasında kapsamında gözaltına alınan bir kişi, tartışmalı amcayı kastederek "Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri