Narin olayı çok daha vahim çıktı: 3 bakan Narin’in köyüne gidiyor

Narin’in köyünde şüphelerin de ötesinde vahim olaylar yaşandığının tespit edilmesi üzerine 3 Bakan, bölgeye gitme kararı aldı.

8 yaşındaki Narin’in katledilmesi olayıyla ilgili yeni şok bilgiler gelmeye devam ediyor. Çoğu aile mensubu olan 24 kişinin ifade işlemleri sürerken, Narin’in köyünde şüphelerin de ötesinde vahim olaylar yaşandığı bilgisinin edinilmesi üzerine 3 Bakan o köye gitme kararı aldı.

3 BAKAN KÖYE GİDİYOR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın, Narin Güran'ın katledildiği köye gitme kararı aldığı belirtildi.

İlk günden bu yana Narin’in görmemesi gereken bir şeyi gördüğü için öldürülmüş olabileceği şüphesi üzerinde duruluyordu.

ÇARPIK İLİŞKİLER YUMAĞI

Aile üyelerinin ifadeleriyle bu şüphenin ağırlık kazandığı öğrenilirken, köyde iğrenç ilişkiler yaşandığı, pek çok kişinin bunları bildiği, bu nedenle konuşmak istemedikleri ifade ediliyor.

AVUKATI ÇEKİLDİ: DEVAM EDEMEYECEĞİM

Bu arada, Narin'in katledilmesiyle ilgili soruşturmada baş şüpheli olarak öne çıkan amcası Salim Güran'la ilgili şüpheleri güçlendiren bir gelişme yaşandı. Amca Salim Güran'ın avukatı Seda Toğrul, müdafilikten çekildi.

Daha önce "suçlu olduğunu düşünsem dosyadan çekilirim" diyen Seda Toğrul, son bulgular ve ifadelerin ardından "Gelinen noktada sanık beyanları, Narin'in ölü olarak bulunması, delillerin durumunu göz önüne alarak savunmaya devam edemeyeceğim" diyerek, Salim Güran'ın avukatlığından çekildiğini açıkladı. Avukat Seda Toğrul ayrıca "Bundan sonra sanık avukatı olarak değil bir anne olarak takipçisi olacağım" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri