MSB'den Kafkas İslam Ordusu mesajı: Kahramanlara rahmet olsun

Milli Savunma Bakanlığı Bakü'nün düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yapılan açıklamada Kafkas İslam Ordusu'nun komutanı Nuri (Killigil) Paşa ve kahraman askerler rahmet, minnet ve saygıyla anıldı.

Milli Savunma Bakanlığı Bakü'nün düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. MSB, yaptığı açıklamada Kafkas İslam Ordusu'nun komutanı Nuri (Killigil) Paşa ve kahraman askerlerini rahmet, minnet ve saygıyla andı.

TEK YUMRUK OLMAYA DEVAM

Açıklamada, "Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunun 106’ncı yıl dönümü kutlu olsun. Nuri (Killigil) Paşa’yı ve komutasındaki Kafkas İslam Ordusu'nun kahraman şehit ve gazilerini rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin bu özel gününü canıgönülden tebrik ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Bakanlık 106 yıl önce olduğu gibi bugün de Türkiye ve Azerbaycan’ın kardeşliğinin devam ettiğini vurgulayarak, "Azerbaycan Türkü kardeşlerimizle tek yürek, tek yumruk olmaya devam edeceğiz" mesajını paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri