Mansur Yavaş'tan 12 Eylül mesajı: Cumhuriyete müdahaleye izin vermeyeceğiz

Ankara Büyükşehir Başkanı Yavaş, 12 Eylül darbesinin 44. yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Yavaş, "Cumhuriyetimiz, milletimizin en büyük değeridir ve bu değerlere karşı yapılan her türlü müdahalenin karşısında durmaya devam edeceğiz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 12 Eylül 1980 darbesinin 44. yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Yavaş, yaptığı açıklamada darbenin Türk demokrasisine ve milli iradeye karşı yapılmış bir saldırı olduğunu belirterek, müdahaleyi kınadı.

"MİLLİ İRADEYİ KORUYACAĞIZ"

Yavaş, mesajında, "12 Eylül darbesinin 44. yıl dönümünde, demokrasimize ve milli irademize yapılan bu saldırıyı bir kez daha kınıyoruz. Cumhuriyetimiz, milletimizin en büyük değeridir ve bu değerlere karşı yapılan her türlü müdahalenin karşısında durmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Yavaş, demokrasinin ve milli iradenin korunmasının önemine dikkat çekerek, “Bir daha böylesi acıların yaşanmaması dileğiyle, demokrasimizi ve milli irademizi daima koruyacağız” ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri