Kastamonu'daki rehine krizinden acı haber!

Kastamonu'da yaşanan rehine krizinden acı haber geldi! Saldırgan öldürülürken, polis Ahmet Şahan şehit oldu.

Kastamonu’da ihbar üzerine bir adrese giden iki polisi silahla yaralayıp annesini rehin alan şahıs etkisiz hale getirildi. Anne sağ kurtarılırken, yaralanan polis memurlarından biri tedavi gördüğü hastanede şehit düştü.

Kastamonu'da cezaevinden firar eden şahsı yakalama çalışmaları sırasında yaralanan 2 polis memurundan biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Silahlı saldırganın rehin aldığı annesi sağ kurtarılırken kendisi ise etkisiz hale getirildi. Yaralı polis memurunun tedavisi sürüyor.

UYUŞTUCU BAĞIMLISI SALDIRGAN DEHŞET SAÇTI

Kastamonu'da uyuşturucu bağımlısı saldırgan silahla iki polisi yaraladıktan sonra ailesini rehin aldı.

Saldırganın yaraladığı iki polis memurunun binadan çıkartıldığı an saniye saniye görüntülendi.

İnönü Mahallesi'ndeki Afşin Bey Sokağı'nda uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir saldırgan, olay yerine gelen iki polis memurunu tabancayla ateş açarak yaraladı ve eve saklanarak ailesini rehin aldı. Yaralanan polis memurlarının sağlık ekiplerince binadan çıkartıldığı anlar, saniye saniye kameralara yansıdı. Bu süreçte saldırganın kardeşi de devreye girerek ikna çalışmalarını sürdürdü.

Ağır yaralanan polis memuru Ahmet Şahan hastanede hayatını kaybetti

Yaralı polis memurları, olayın hemen ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Silahlı saldırgan öldürülerek etkisiz hale getirildi

Bölgedeki gerginlik devam ederken, polis ekipleri olayın kontrol altına alınabilmesi için geniş güvenlik önlemleri aldı. Vatandaşlardan olay yerine yaklaşmamaları istendi.

YARALI POLİSTEN ACI HABER

İki polisi silahla yaralayıp annesini rehin alan şahıs etkisiz hale getirildi. Anne sağ kurtarılırken, yaralanan polis memurlarından Ahmet Şahan tedavi gördüğü hastanede şehit düştü.

BAKAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da şehit polis memuruyla ilgili X hesabından başsağlığı mesajı yayımladı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili Kastamonu Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, “Alınan bir ihbar üzerine narkotik suçlardan cezaevi firarisi İ.B. adlı şahsın yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerimizce şahsın il merkezindeki ikamet adresine bugün saat 9.30 sıralarında operasyon düzenlenmiştir. Düzenlenen operasyonda firari şahıs tarafından evden açılan ateş sonucu polis memurları Ahmet Şahan ve Arif Ay yaralanmış, yaralanan görevlilerimiz ivedilikle Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştirdi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef Polis Memuru Ahmet Şahan (38) kurtarılamayarak şehit olmuştur. Olay yerinde Özel Harekat ekiplerince yapılan operasyon sonucunda firari şahsın evde rehin tuttuğu annesi sağ olarak çıkartılmış, firari etkisiz hale getirilmiştir. Operasyonda hayatını kaybeden şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailemize ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı, yaralı polis memurumuza acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri