İtiraflar gelmeye başladı: Narin’i bu yüzden öldürmüşler

Türkiye’nin konuştuğu Narin olayıyla ilgili gözaltındaki aile ve çevresinden itiraflar gelmeye başlarken, küçük kızın neden öldürüldüğü netleşiyor. Narin’in neden öldürüldüğü konusunda her biri tüyler ürpertici 3 ihtimal üzerinde duruluyor.

Haftalardır Türkiye’nin gündeminde olan Narin olayıyla ilgili gözaltındaki aile ve çevresinden itiraflar gelmeye başlarken, küçük kızın neden öldürüldüğü netleşiyor. İfade ve bulgulardan hareketle Narin’in neden öldürüldüğü konusunda her biri tüyler ürpertici 3 ihtimal üzerinde duruluyor. İşte o ihtimaller:
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Köyü’nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın 19 gün sonra dere kenarında cansız bedeni bulunmuştu.

Olayla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası Salim Güran 2 Eylül'de tutuklanmıştı.

GÖZLER AİLESİNDE

Aramaların 19. gününde Narin Güran, kıyafetleriyle Eğertutmaz Deresi kenarında çuval içinde üzeri taşla gizlenmiş vaziyette saat 08.45 sıralarında ölü bulundu. Hemen ardından Narin Güran'ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcasının eşinin de bulunduğu 24 kişi gözaltına alınmıştı.

200 BİN TL VERMİŞLER

Gözaltındaki şüphelilerden biri, muhtar Salim Güran'ın 200 bin TL karşılığında Narin'in cansız bedenini yok etmesini istediğini söylemişti. İtirafçı olan zanlı, 200 bin lira para teklif edildiğini ve cansız bedeni bir çuvala koyduktan sonra dereye atıp üzerine taş koyduğunu anlatmıştı. Ancak bu ifadelerin ne kadar doğru olup olmadığı henüz netlik kazanmış değil. Jandarma bu anlatımlara şüpheyle yaklaşıyor, yönlendirme, delil karartma ve gerçek faillerin üzerini örtme çabası olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

1. ŞÜPHE: İSTİSMAR

Narin'in kim veya kimler tarafından neden öldürüldüğü sorusunun cevabı titizlikle aranıyor. Milliyet'in haberine göre ortada 3 büyük şüphe var. Bunlardan birincisi Narin'in istismara uğramış olabileceği ihtimali. En vahim iddia bu, gerçek ise otopsi raporunun açıklanmasıyla ortaya çıkacak.

2. ŞÜPHE: ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI

İkinci sebep olarak düşünülen konu ise Salim Güran ile Narin'in babası arasında yaşandığı iddia edilen 50 milyon TL değerindeki bir arazi anlaşmazlığı. Bu durumun getireceği düşmanlık, cinayete sebebiyet vermiş olabilir.

3. ŞÜPHE: NARİN NE GÖRDÜ?

Üçüncü maddede Narin'in görmemesi gereken bir şeyi gördüğü için katledilmiş olabileceği üzerine duruluyor. Narin'in gözaltına alınan ağabeyini yasaklı madde içerken ya da bir köpeği istismar ederken görmüş olabileceği konuşuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Narin’in büyük amcası Hüseyin Güran siyasetçi çıktı: Partiden açıklama geldi

Güncel Haberleri