Dönerciyi eşine mesaj attığı için vurmuş

Samsun 19 Mayıs’ta bir bankada yaşanan silahlı yaralama olayının perde arkasından “eşe mesaj” çıktı. Sadık Öztürk’ün Halit Hoşaf’ı vurma anı kameraya yansırken, dönerciyi eşine mesaj attığı için vurduğu belirtildi.

15 Ağustos günü Samsun 19 Mayıs’ta bir bankada yaşanan silahlı yaralama olayının perde arkasından “eşe mesaj” çıktı. Sadık Öztürk’ün Halit Hoşaf’ı vurma anı kameraya yansırken, dönerciyi eşine mesaj attığı için vurduğu belirtildi.

AĞIR YARALADI

Olay, 15 Ağustos’ta 19 Mayıs ilçesindeki bir banka şubesinde meydana geldi. Dönerci dükkanı işleten Halit Hoşaf ile sanayi sitesinde hurdacılık yapan Sadık Öztürk, bankadaki veznenin önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile Sadık Öztürk, Halit Hoşaf'ı tabancayla karnından ve bacağından ağır yaraladı.

EŞİNE MESAJ ATMIŞ

İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Hoşaf, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı. Hoşaf'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hoşaf’ın, Sadık Öztürk’ün eşine mesaj attığı, taraflar arasında bu nedenle husumet başladığı öne sürüldü.

TESLİM OLDU

Olaydan sonra kaçan Sadık Öztürk, bugün avukatıyla birlikte polise teslim oldu. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Öztürk çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı.

Bu arada olay, Samsun 19 Mayıs'taki bankada silahlı yaralama olayı bankanın güvenlik kamerasına yansıdı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri