DEM Parti Van İl Örgütüne operasyon: Halay provokatörleri gözaltına alındı

Halay adı altında PKK ve Öcalan propagandası yapan bu kez de Van’da hortladı. DEM Parti Van İl Örgütü’nde bir grup halay çekerek, PKK lehine slogan attı. Polis baskın yapıp hepsini gözaltına aldı.

DEM Partililerin terör sloganlı provokasyonları sürüyor. Halay adı altında PKK ve Öcalan propagandası yapan provokatörler bu kez Van’da hortlarken, DEM Parti Van İl Örgütüne operasyon düzenleyen emniyet güçleri, çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Sözde halay çekme eylemini DEM Parti Van İl Örgütü’nün tertiplediği öğrenildi. İl Örgütü önünde toplanan bir grup DEM’li halay çekerken, PKK ve bebek katili Öcalan lehine sloganlar attı.

DEM'DEN ÇARPITMA

DEM'liler, PKK ve Öcalan sloganlarını yok sayıp, "Kürtçe müzik eşliğinde halay çekenlerin gözaltına alındığı, Kürt halkının halay çekmesinin yasaklanmak istendiği" algısı oluşturmaya çalıştı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis geldi ve provokasyona müdahale etti. Grubun bölücü slogan attığını belirten polisler, birçok kişiyi gözaltına aldı.

NESLİHAN ŞADAL DA KATILDI

Bu arada Van Büyükşehir Belediyesi sözde Eş Başkanı Neslihan Şedal'ın PKK paçavrası ile halay çektiği görüntüler olay oldu. Sosyal medyada büyük tepki toplayan görüntülerin ardından gözler yeniden Van'a çevrildi.

Binlerce asker, kadın ve bebeğin katili olan PKK elebaşı için slogan atan, terör örgütü PKK'nın sözde marşı ve paçavrasıyla halay çeken DEM’li Şedal için de gözaltı çağrıları yapılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri