Başkan Yavaş’tam esnaf temsilcilerine önemli ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği başkanlarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların ihtiyaçlarını görüştü.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm önerileri geliştirmek amacıyla önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan da eşlik etti. Başkan Yavaş, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil ve Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Mesut Dursun ile bir araya geldi.

GÖRÜŞMENİN İÇERİĞİ

Ziyaret sırasında esnafın ve vatandaşların güncel ihtiyaçları masaya yatırıldı. Başkanlar arasında yapılan istişarelerde, ekonomik zorluklar karşısında esnafın desteklenmesi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması konuları ele alındı. Bu görüşmenin, yerel yönetimler ile esnaf temsilcileri arasındaki işbirliğini güçlendirmesi bekleniyor.

BAŞKAN YAVAŞ'IN AÇIKLAMASI

Mansur Yavaş, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Esnafımızın ve vatandaşlarımızın ihtiyaçları hakkında istişarelerde bulunduk" diyerek görüşmenin verimli geçtiğini belirtti. Başkan Yavaş ayrıca, oda başkanlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri