Avrupa bunu konuşuyor: Kırmızı halıda Filistin bayrağı açtılar

Bosna Hersek'te düzenlenen 30. Saraybosna Film Festivali'nin kırmızı halı seremonisi, Filistin'e destek gösterisine sahne oldu. Türkiye'den gelen temsilciler kırmızı halıda Filistin bayrağı açarak yürüdü.

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da düzenlenen 30. Saraybosna Film Festivali'nin kırmızı halı seremonisi, görkemli bir destek gösterisine sahne oldu. Ulusal Tiyatro'daki programa katılmak üzere gelen davetliler arasında, Türkiye'den gelen Spiritüeller Maneviyatlılar Derneği başkanı Hülya Kavuzlu ve dernek üyeleri de yer aldı. Kavuzlu ve beraberindekiler kırmızı halıda Filistin bayrağı açarak yürüdü.

MÜCADELE SÜRECEK

Hülya Kavuzlu yaptığı açıklamada, "Filistin halkının mücadelesi, tüm insanlık için bir direniş sembolüdür. Onların adalet ve özgürlük arayışına destek olmak, bizim de insanlık görevimizdir. Filistin, sadece bir toprak parçası değil, bir vicdan meselesidir. Bizler bu vicdanın sesini her platformda duyurmaya devam edeceğiz." dedi.

Kavuzlu'nun daha önce 19 Ekim'de İstanbul'daki İsrail Konsolosluğu önünde yaptığı "Bu Savaşı Durdurun" çağrısı, yine ses getirmişti. Dernek bu yıl 13 Haziran’da da Ankara’daki İsrail Büyükelçiliği önünde bir basın açıklaması yaparak, elçiliğin kapısına siyah çelenk bırakmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri