Antalya Serik’te sokak köpeği saldırısı: Bisikletten düşüp yaralandı

Sokak köpekleri bu kez de Antalya Serik’te Halil Aksay’ın canını yaktı. Halil Aksay, tıpkı Nazillili Furkan Berk Şahin gibi bisikletiyle giderken sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Saldırı sonucu elektrikli bisikletinden düşen Halil Aksay yaralandı.

Sahipsiz başıboş sokak köpekleri can almaya can yakmaya devam ediyor. Köpeklerle ilgili düzenlemenin Meclis Genel Kurulu’nda görüşüldüğü saatlerde, sokak köpekleri bu kez Antalya Serik’te 69 yaşındaki Halil Aksay’ın canını yaktı.

Halil Aksay, tıpkı Nazillili Furkan Berk Şahin gibi bisikletiyle giderken sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Saldırı sonucu 3 tekerlekli elektrikli bisikletinden düşen Halil Aksay yaralandı.

FURKAN CANINDAN OLMUŞTU

Nazilli’de sokak köpeğinin saldırması üzerine bisikleti ile kaza yapan Hacettepe Fizik Mühendisliği öğrencisi Furkan Berk Şahin, ağır yaralanmış, hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

HALİL AMCA YARAYLA KURTULDU

Antalya'nın Serik ilçesinde sahipsiz köpeğin saldırması sonucu 3 tekerlekli elektrikli bisikletinden düşen Halil Aksay yaralandı. Yeni Mahalle'de alışveriş yapmak için sabah evden çıkan 69 yaşındaki Halil Aksay, 3 tekerlekli elektrikli bisikletiyle seyir halindeyken sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğradı. Köpekten kaçmak isterken bisikleti devrilen Aksay, ayağından yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekibince hastaneye kaldırılan Aksay'ın ayak bileğinin kırıldığı belirlendi. Ameliyat edilen Aksay, gazetecilere, olayın meydana geldiği 5016 Sokak'ta çok sayıda başıboş köpek olduğunu söyledi.

ACİL TEDBİR ALINMALI

Halil Aksay, sokak köpeklerine karşı acil tedbir alınmasını istedi. Aksay olayı şöyle anlattı: "Yakında pazar yeri var. Pazara giden insanlar da oradan geçiyor. Okul açıldığında okula giden çocuklarımız o sokağı kullanıyor. Daha önce torunumu okula götürürken köpekler saldırmak istedi, torunum az daha aracın altında kalıyordu. Sahipsiz köpekler ciddi bir tehlike arz ediyor. Yetkililerimizden acil tedbir almasını istiyorum." dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Erzurum’da köpek saldırısı: 10 yaşındaki Ömer Asaf Göl yaralandı
Köpekler tarafından ağır yaralanan Tunahan'ın babası vekillere isyan etti!
Köpekçiler TBMM koridorlarında garip hareketler yaptı

Güncel Haberleri