Ankaralı Turgut'a ne olduğu resmen açıklandı: Bakın hastalığı neymiş!

Başkentin sevilen ünlü isimlerinden Ankaralı Turgut'un sağlık durumunun kötüye gittiği öğrenildi. Kızı Eylem Boran, babasına akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve hastalığın karaciğere de sıçradığını açıkladı.

Yöresel halk müziği ve arabesk tarzında eserler veren söz yazarı ve şarkıcı Ankaralı Turgut'un (Turgut Karataş) sağlık durumu endişe yaratıyor. Daha önce KOAH rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören sanatçının, şimdi de kanser ile mücadele ettiği ortaya çıktı.

AİLESİ DUA İSTEDİ

Ankaralı Turgut'un kızı ve oğlu, sosyal medya hesaplarından babalarının hastane fotoğraflarını paylaşarak sevenlerinden dua istedi. Kızı, paylaşımında "Canım babam Ankaralı Turgut siz sevenlerinden dua bekliyorum" ifadelerini kullandı.

HASTALIĞIN DETAYLARI AÇIKLANDI

Sanatçının kızı Eylem Boran, babasının sağlık durumuyla ilgili detaylı bir açıklama yaptı. Boran, şu ifadeleri kullandı:

"Maalesef akciğer kanseri teşhisi konuldu. Karaciğere de sıçramış. Pazartesi son tahlil sonuçlarına göre kemoterapi ve akıllı ilaç tedavisine başlanacak. Herkesten dua istiyoruz."

Ankaralı Turgut, daha önce de sağlık sorunlarıyla gündeme gelmişti. 2017 yılında KOAH (Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı) nedeniyle hastaneye kaldırılan sanatçı, o dönemde de tedavi görmüştü. Sevenlerinin yakından takip ettiği Ankaralı Turgut'un sağlık durumu hakkında gelişmeler bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri