Ankara'daki kutlamalara mehter ve bando takımı damga vurdu

Akyurt 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü coşkulu bir törenle kutladı. Akyurt Mehter Takımı ve Akyurt Bando Takımı tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi etkinliklere büyük renk kattı.

Akyurt 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü coşkulu bir törenle kutladı. Kutlama programı Cumhuriyet Meydanı'nda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Törene Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, ilçe siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler, şehit yakınları, kurum müdürleri, muhtarlar, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Kutlamalar Kaymakam Mehmet Tunç'un Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı.

BANDO TAKIMI BÜYÜK İLGİ ÇEKTİ

Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti. Kaymakam Tunç ve diğer yetkililer 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın tarihsel önemine vurgu yaptı.

Törenin devamında Ankara Kulübü Derneği Akyurt Şubesi Seymen ekibinin gösterileri büyük beğeni topladı. Ardından Akyurt Mehter Takımı ve Akyurt Bando Takımı tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi törene renk kattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri