Ankara'daki Enver Paşa toplantısına yoğun ilgi

ATO'nun ev sahipliğinde düzenlenen "Bakü'nün İşgalden Kurtuluşu; Kafkas İslam Ordusu ve Enver Paşa" konulu anma toplantısına katılım yoğun oldu.

ATO'nun ev sahipliğinde düzenlenen "Bakü'nün İşgalden Kurtuluşu; Kafkas İslam Ordusu ve Enver Paşa" konulu anma toplantısına katılım yoğun oldu. Program, Türkiye Azerbaycan Dostluk İşbirliği ve Dayanışma Vakfı (TADİV) ile Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı (TDPV) tarafından, Azerbaycan Büyükelçiliği ve Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri Ataşeliği işbirliğiyle düzenlendi.

UZMAN İSİMLER KONUŞTU

Toplantının açılış konuşmalarında Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Elder Aliyev, TADİV Başkanı Prof. Dr. Aygün Attar, TDPV Başkanı Dr. Abdullah Çalışkan ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zakir Avşar da yer aldı.

Etkinlikte ayrıca AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Kamu Başdenetçisi Av. Şeref Malkoç, Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürü Av. Hakan Öztatar, OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Orhan Aydın, ATO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İhsan Güçlü ve Yasin Özyolu, ATO Meclis ve Komite üyeleri ile birçok davetli hazır bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri