Ankara’daki çölyak hastalarına müjde!

Ankara Halk Ekmek, çölyak hastaları için özel üretim glütensiz simit satışına başlıyor. 8 Eylül 2024 tarihinde gerçekleşecek etkinlikte, glütensiz sıcak simit ve diğer özel ürünler satışa sunulacak.

Ankara Halk Ekmek, kırsal bölgelerin dokusu ve glüten keskinliği olan için yeni bir adım atıyor. Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden olan simit, artık glütensiz versiyonuyla tüketicilerin beğenisine sunulacak. Bu girişim, glütensiz beslenmek zorunda olan çölyak hastalarının yaşamına lezzetli bir alternatif katmayı hedefliyor.

BAŞKENT GİMAT ŞUBESİNDE SATILACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden biri olan Halk Ekmek tarafından glütensiz simit satışı için özel bir etkinlik düzenlenecek. 8 Eylül 2024 Pazar günü, saat 10:00 ile 13:00 arasında Başkent Market GİMAT Şubesi'nde gerçekleşecek etkinlikte, çölyak hastalarına farkındalık oluşturmak için glütensiz sıcak ve taze simitlere ulaşabilecek.

SİPARİŞ İMKANI DA VAR

Ankara Halk Ekmek, Başkent Gimat’a ulaşamayacak vatandaşlar için sipariş imkanı da sunacak. Etkinlik öncesi glütensiz sıcak simit ve diğer ürünlerden sipariş vermek isteyen müşteriler, hafta içi mesai saatleri 0 312 592 93 50 hattını arayabilecek. Verilen siparişler, etkinlik günü olan 8 Eylül'de teslim edilecek.

SAĞLIK VE LEZZET BİR ARADA

Ankara Halk Ekmek tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verildi: "Glütensiz ürünleri geliştirirken hem sağlıksızlığınızı bozmaya hem de geleneksel lezzetimizi sunmaya özen gösteriyoruz. Glütensiz simit üretimi, uzun ar-ge çalışmaları sonucu vatandaşların hizmetine sunulacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri