Mansur Yavaş'ın eski basın danışmanı üniversitede "Gazetecilik" dersi verecek

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın eski Basın Danışmanı Volkan Memduh Gültekin'in üniversitede ders vereceği öğrenildi. Gültekin, Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nde Gazetecilik derslerine girecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde uzun yıllar Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörlüğü ve Başkan Mansur Yavaş’ın İletişim Danışmanlığı görevlerinde bulunan Volkan Memduh Gültekin, akademisyenlik kariyerine adım attı.

Atılım Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, Gültekin’in 2024-2025 akademik yılında Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde kısmi zamanlı öğretim görevlisi olarak görev alacağı belirtildi.

MEDYADA YAKINDAN TANINIYOR

Siyaset bilimi ve gazetecilik alanındaki uzmanlığıyla tanınan Gültekin, Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü’nde “Gazetecilik” dersi vererek deneyimlerini öğrencilerle paylaşacak. İletişim ve yeni medya alanında yaptığı önemli çalışmalarla bilinen Gültekin, televizyon haber programlarına sık sık yorumcu olarak katılarak sektördeki gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri