30 Ağustos'ta şehit kabrine ziyaret: Bala Kaymakamı takdir topladı

Bala 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkulu bir törenle kutladı. Kutlamaların son kısmında Kaymakam Ali Yıldırım, ilçe protokolü ile birlikte bir şehit kabrini ziyaret etti. Ziyaret esnasında dualar okunarak şehitlerin aziz hatıraları anıldı.

Bala 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü coşkulu bir törenle kutladı. Bala Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamaya göre etkinlikler gün boyunca sürdü ve ilçede büyük bir katılım sağlandı.

Kutlamalar Bala Atatürk Parkı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı. Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Tören günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve öğrenciler tarafından okunan şiirlerle devam etti.

ŞEHİTLER UNUTULMADI

Çelenk sunma töreninin ardından Kaymakam Ali Yıldırım ve Belediye Başkan Vekili Hakan Küçük, Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti. İlçe halkı ve protokol üyeleri Kaymakam Yıldırım ve Küçük'ü tebrik ederek bayram sevincini paylaştı.

Kutlamaların son kısmında Kaymakam Ali Yıldırım, ilçe protokolü ile birlikte bir şehit kabrini ziyaret etti. Ziyaret esnasında dualar okunarak şehitlerin aziz hatıraları anıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri