SGK Şanlıurfa’da 70 gayrimenkulü satılığa çıkardı

Belediyelerin birikmiş prim borçları ile gündemde olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı, Şanlıurfa’daki 70 gayrimenkulünü satılığa çıkardı. İhale ile satılacak gayrimenkullerin muhammen bedelleri 50 milyon TL’ye kadar çıkıyor.

Özellikle CHP’li belediyelerin birikmiş prim borçları ile gündemde olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı, Şanlıurfa’daki 70 gayrimenkulünü satılığa çıkardı. İhale ile satılacak gayrimenkullerin muhammen bedelleri 50 milyon TL’ye kadar çıkıyor.

İlan.gov.tr’de Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı’nın “Gayrimenkul Satış İlanı” yayınlandı. İlana göre, mülkiyeti SGK Başkanlığı’na ait olan 70 arsa ve tarla ihaleyle satışa sunuluyor. Sözkonusu arsa ve tarlaların tamamı Şanlıurfa’da bulunuyor.

Satılık gayrimenkuller Şanlıurfa’nın Akçakale, Ceylanpınar, Eyyübiye, Halfeti, Haliliye, Karaköprü ilçelerinde yer alıyor.

6 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

İhaleye başvurular 06.08.2024 tarihinde başlayıp, 12.08.2024 tarihinde sona erecek. İhaleler ise 13-16 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. İhaleler açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek.

50 MİLYON TL’YE KADAR ÇIKIYOR

Şanlıurfa’da bulunan ve SGK tarafından açık artırma ile satılacak olan gayrimenkullerin muhammen bedelleri 50 milyon TL’ye kadar çıkıyor.

NASIL BAŞVURULABİLİR?

Sözkonusu ihaleye Sosyal Güvenlik Kurumu Elektronik Satış Portalı’na e-Devlet ile giriş yapılarak başvuruda bulunulabiliyor. İhale başvuru bitiş tarihinden sonra yapılan başvurular kabul edilmiyor.

İhale hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler SGK’ya ait 0312 585 6135 ve 0312 585 61 34 numaralı telefonları arayabilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri