Nuriş Prefabrik kimin, sahibi kim? Nuriş Prefabrik Fabrikası nerede?

Nuriş Prefabrik Fabrikası’nın Ankara'daki temel atma törenine bakanlar ile valinin katılması, dikkatleri firmaya çevirdi. Nuriş Prefabrik kimin, sahibi kim, Nuriş Prefabrik Fabrikası nerede sorularının cevapları aranıyor.

Nuriş Prefabrik, Ankara Sincan’daki Malıköy Başkent OSB’de dev bir fabrika kuruyor. Nuriş Prefabrik Fabrikası’nın temel atma törenine Sanayi Bakanı ve Ticaret Bakanı ile Ankara Valisi’nin de katılması, dikkatleri firmaya çevirdi. Nuriş Prefabrik kimin, sahibi kim, Nuriş Prefabrik Fabrikası nerede sorularının cevapları aranıyor.

BAKAN, VALİ, BELEDİYE BAŞKANI

Nuriş Prefabrik Ankara’da büyük bir fabrika kuruyor. Fabrika tam olarak Sincan Malıköy Başkent Organize Sanayi Bölgesinde kuruluyor. Temeli 20 Ağustos 2024 günü törenle atıldı. Temel atma törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Ankara Valisi Vasip Şahin de katıldı. Törende Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da hazır bulundu.

Bakan ve valili törenle temeli atılan Nuriş Prefabrik Fabrikası ve sahibi merak konusu oldu. Nuriş Prefabrik kimin, sahibi kim, Nuriş Prefabrik Fabrikası nerede sorularının cevapları aranıyor.

Nuriş Prefabrik kimin, sahibi kim?

Firmanın tam adı Nuriş Prefabrik Yapı’dır. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan’dır.
1968 yılından beri sektörde varlığını sürdüren Nuriş Prefabrik, Sincan Başkent Organize Sanayi Bölgesi'nde 22.059 metre karesi kapalı, toplam 30.000 metre karelik alanda kurulu üretim tesisine sahiptir.

Başkent OSB'de konteyner üreten Nuriş Prefabrik Yapı, AFAD için deprem bölgesine yaptığı yaşam konteynerleri ile bilinmektedir.

361. SIRADA

ISO tarafından yürütülen "Türkiye'nin II. 500 Büyük Sanayi Kuruluşu (İSO İkinci 500) 2023" araştırmasının sonuçlarına göre, NURİŞ Prefabrik Yapı İnş. San. Tic. Ltd. Şti. üretimden net satışlar baz alınarak yapılan İSO İkinci 500'ün 2023 yılı sıralamasında 361. sırada yer almıştır.

Nuriş Prefabrik Fabrikası nerede?

Sözkonusu fabrika inşa aşamasındadır. Sincan Malıköy Başkent Organize Sanayi Bölgesinde yapımına başlanan Nuriş Prefabrik Fabrikası’nda, faaliyete geçtikten sonra sandviç panel üretimi yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri